Nyári szabadság.


Július 5. és 21. köszött ZÁRVA tartunk. Az ügyfélszolgálat, a személyes átvét és a postázás szünetel.
Az ezen időszakban érkezett megrendeléseket július 22-én kezdjük feldolgozni.

A Tortacenter.hu bemutatkozása.

A www.tortacenter.hu cukrászati termékek és eszközök webáruházat 2013. augusztusától működtetjük családi vállalkozásként.

Termékkínálatunk összeállításában fontos szempont, hogy minőségi termékeink elsősorban Magyarországról, vagy az Európai Unióból származzanak.

Professzionális eszközeink (mint például a habverők, kenő- és szeletelő kések, mérőeszközök, és egyéb speciális eszközök) Magyarországról, Németországból, Franciaországból,Olaszországból származnak.

Élelmiszeripari termékeinknél (mint például a cukrászati alapanyagok, ételfestékek, aromák, bevonók, csokoládé díszek, stb. ) is különös hagsúlyt fektetünk a hazai gyártók termékeinek beszerzésére. Minőségi termékeink ezen kívül többek között Olaszországból, Belgiumból, Lengyelországból érkeznek.

Békéscsabán 2014. óta rendezünk egész napos műhelymunkákat, ahol a résztvevők nagy szakmai tudású előadók vezetésével ismerkednek meg az általunk forgalmazott alapanyagok és eszközök felhasználási technikáival.

Bővebb információk és képek a műhelymunkáinkról a facebook oldalunkon (www.facebook.com/tortacenter) találhatók.

A torták díszítéséhez ehető ostyaképeket is készítünk a megrendelő kívánsága alapján. (Nyomtatási és szállítási információk: Egyedi ostyakép)

Rendezvények, összejövetelek lebonyolítását állványok kölcsönzésével segítjük. Jelenleg 14 féle cupcake- és tortaálvánnyal állunk a szervezők rendelkezésére. (További információk: Állvány kölcsönzés)

Évek óta részt veszünk a Békéscsabán, a Munkácsy Mihály Múzeumban megrendezésre kerülő Tortamustra, tortakiállítás és vásár rendezvényen. A 2018-ik évtől kezdődően a szervezőbizottság tagjaként dolgozunk a rendezvény sikeréért.

Megmérettük magunkat az Év Internetes Kereskedője 2019 versenyen, és bekerültünk a TOP20 kereskedő közé kis- és középvállalatok kategóriában.

A Tortacenter.hu csapata